Start met beleggen met deze 3 in 2022

Start met beleggen met deze 3 handige apps

Handelen op de markt gebeurt steeds vaker simpelweg omdat het tegenwoordig ook een stuk eenvoudiger is omdat alles online gaat. Derde partijen zoals een handelaar of een bank is niet meer nodig.

Ook kun je bij de meeste platformen gebruik maken van virtueel ‘nepgeld’ waardoor je eerst goed kan oefenen voordat je daadwerkelijk je vermogen erin stopt. Als je wilt beleggen kun je gebruik maken van verschillende apps.

Apps om te beleggen

Beleggen kan tegenwoordig in allerlei zaken. En dus zonder een tussenpersoon zoals een handelaar te gebruiken want vandaag de dag doe je dat makkelijk en zonder gedoe zelf met een app direct vanaf je smartphone.

De drie beste apps om te beleggen bespreken we met je in dit artikel.

1. BUX

BUX ken je misschien al wel van naam omdat dit bedrijf de laatste tijd flink reclame aan het maken is. Het kan daardoor zomaar zijn dat je ze wel eens voorbij hebt zien komen. De app van BUX is de meest ideale platform voor wanneer je voor het eerst begint met beleggen.

Ze hebben namelijk een zogenaamde funBux gecreëerd waarmee je kunt beleggen met oefengeld. Op deze wijze kun je dus gaan leren hoe het investeren in zijn werk gaat en kun je net zo lang oefenen als jij dat wilt zonder er jouw geld aan te besteden.

Als je denkt dat je er klaar voor bent om te gaan beleggen met echt geld kun je de overstap maken naar de reguliere BUX app en daadwerkelijk je eigen geld investeren. De BUX app is te vinden in de Play Store en de App store.

Zoek je een alternatief voor beleggen? Het beginnen met een affiliate site kan minstens zo interessant zijn!

2. Bitvavo

Cryptocurrency is momenteel één van de populairste valuta waarin wordt geïnvesteerd. Dat is niet zo gek want er zijn al behoorlijke winsten mee behaalt. Bitvavo is een crypto exchange waarmee je cryptomunten kunt kopen.

Denk bijvoorbeeld aan:

  1. Bitcoin
  2. Ethereum
  3. Cardano
  4. Ripple
  5. Litecoin

Bij deze aanbieder kun je het voordeligst aan crypto munten komen. Dit komt omdat de handelskosten die in rekening worden gebracht veel lager zijn dan de concurrenten. Dat maakt dit platform extra interessant.

Bekijk ook: de 3 beste cryptocurrency exchanges van 2022!

Geld storten kun je eenvoudig doen met behulp van iDeal. Ook mensen uit België kunnen gebruik maken van Bitvavo want ook betalen met Bancontact is een optie.

3. eToro

Als laatste bespreken we de app van eToro. Een beleggings app waarmee je alle kanten op kunt. Je kunt handelen in CFD’s, ETFs volgen maar ook individuele aandelen kopen. Ook het handelen in cryptomunten is op dit platform een mogelijkheid.

Er zijn geen commissiekosten wanneer je aandelen koopt waardoor je al gauw een hoop geld kunt besparen. Bij andere apps betaal je dit meestal wel. Doordat je eigenlijk bijna overal in kunt investeren heb je slechts één app nodig en is alles stukken overzichtelijker.

Wat leuk is om te weten is dat je met deze app ook andere beleggers kunt bekijken en volgen. Zo zie je met welke methodes iemand succesvol aan het beleggen is wat weer kan resulteren in een betere beleggingstechniek voor jou.

Buiten traditionele beleggingen kan virtueel vastgoed ook super interessant zijn.

mike-de-ruiter

Hallo met Mike!

Klik op mijn verhaal hoe ik meer dan 10.000 euro per maand genereer binnen 2 maanden