De 3 Beste Crypto Exchanges In 2022

Dit zijn de 3 beste crypto exchanges in 2022

De cryptocurrency zijn en blijven een interessante investeringsmogelijkheid. De doodgewone particulier en de grote internationale bedrijven richten zich op de cryptomarkt.

Het is dan ook een laagdrempelige manier van investeren, aangezien je voor enkele euro’s al jouw eerste stappen kan maken op de cryptomarkt.

Daarvoor kan jij het beste aankloppen bij één van de crypto exchanges. De exchanges bieden de mogelijkheid om met groots gemak cryptocurrency te kopen en te verkopen. Je hebt geen technische kennis nodig, maar wij raden je wel aan om jezelf eerst in de cryptomunten en projecten te verdiepen.

Mocht je nog geen account hebben bij een exchange, dan raden wij één van de onderstaande drie crypto exchanges aan in 2022.

1. Bitvavo

Bitvavo is verreweg de bekendste crypto exchange van Nederland en mocht al meer dan een miljoen klanten verwelkomen op het platform. Dat zijn bijzonder goede cijfers, maar het succes heeft dan ook verschillende redenen.

Allereerst is het platform professioneel, overzichtelijk en eenvoudig te begrijpen. Nieuwkomers kunnen vrijwel direct gebruikmaken van het Bitvavo platform. Het is zelfs mogelijk om via de Bitvavo app te handelen in cryptomunten.

Daardoor kan het bedrijf alle soorten handelaren van dienst zijn. De ervaren handelaren krijgen ook voldoende opties aangeboden, waardoor een groot aantal ordertypes.

Het hoofdkantoor van Bitvavo is te vinden in Amsterdam en het bedrijf is internationaal actief. Er zijn dus ook voldoende buitenlandse investeerders die graag handelen bij de Nederlandse crypto exchange.

Dat komt dan weer door de lage transactiekosten, de professionele klantenservice en de snelle uitbetalingen. De eerste 1000 euro mag een nieuwe investeerder gaan investeren zonder transactiekosten te betalen.

2. Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is ook een bekende naam in Nederland. De crypto exchange is sponsor van de voetbalclub AZ, waar de naam van het bedrijf dan ook langskomt op de reclameborden langs het veld.

Bitcoin Meester beschikt over een bijzonder simpel platform, waardoor ook nieuwkomers met gemak kunnen gaan handelen in cryptomunten. Het aanbod is heel ruim en bestaat zowel uit de bekende als de onbekendere cryptocurrency.

Het is mogelijk om te gaan investeren in de zogeheten stablecoins en een mooie rente te verdienen. De rentebedragen worden dagelijks uitgekeerd. Echter staat Bitcoin meester ook bekend om zijn hoge transactiekosten, maar dat is zeker voor de beginner nog wel te overzien.

Het is zelfs mogelijk om de Paxos Gold Token te kopen en dan investeer jij eigenlijk in goud. Storten kan bij Bitcoin Meester eenvoudig met iDeal en de uitbetalingen worden snel verwerkt. Dat laatste geldt overigens ook voor Bitvavo.

3. Coinbase

Coinbase richt zich met name op de beginnende investeerders op de cryptomarkt. Dat is ook wel duidelijk te merken aan het simpele platform en de mogelijkheid om van alles te leren over de cryptocurrency.

Coinbase is eveneens een Nederlandse exchange en staat dan ook geregistreerd bij de Nederlandsche Bank. Je kan met gemak een gratis account aanmaken en even rondkijken op het Coinbase platform.

Het platform is overzichtelijk en je kan ook handelen via de applicatie van het cryptobedrijf. Vrijwel alle munten worden door de exchange offline opgeslagen, waardoor hackers geen schijn van kans maken.

Let op: de transactiekosten zijn hoog bij Coinbase. Desondanks is het wel een geschikte exchanges om spelenderwijs de cryptomarkt te leren kennen en misschien nog wel een mooi winstbedrag te verdienen.

mike-de-ruiter

Hallo met Mike!

Klik op mijn verhaal hoe ik meer dan 10.000 euro per maand genereer binnen 2 maanden