Geld verdienen met enquêtes invullen: Betaald worden voor je mening!

Geld verdienen met enquetes invullen

Als je op een makkelijke en laagdrempelige manier extra geld wilt verdienen kan het invullen van enquêtes voor geld een interessante optie voor je zijn.

Je krijgt dan namelijk betaald voor het geven van je mening over bedrijven, producten en diensten. Dat is niet alleen handig maar ook nog eens leuk!

Hoe dat in zijn werk gaat? In dit artikel vertel ik je er meer over en deel de beste betrouwbare enquête sites om hiervoor te gebruiken.

Geld verdienen met enquêtes invullen

Je kunt dus online geld verdienen door betaalde enquêtes in te vullen. Je doet dit via enquête sites of platforms. Deze sites brengen bedrijven en consumenten samen om producten en diensten te verbeteren.

De bedrijven betalen deze enquêtesites hiervoor een vergoeding. Een deel van die vergoeding wordt betaald aan de deelnemers van de enquêtes.

En zo is er een win-win-win situatie:

  1. Jij kunt makkelijk geld verdienen
  2. Het enquêtebedrijf verdiend geld
  3. De bedrijven hebben waardevolle informatie om hun producten te verbeteren waardoor zij ook meer geld kunnen verdienen.

Het meedoen aan- en lid worden van dit soort sites is altijd gratis. Mocht je jezelf willen aanmelden bij een enquête platform en je moet hier een vergoeding voor betalen dan is dit een rode vlag; de kans is groot dat je opgelicht wordt.

Beloningen en vergoedingen op enquête sites

Goed om te weten is dat je niet altijd wordt vergoed in geld. Sommige sites hanteren namelijk een puntensysteem; je krijgt dus een aantal punten per deelname.

Deze punten kun je vervolgens sparen en inruilen tegen cadeaukaarten en andere cadeaus.

???? De voordelen

  • Het is geen moeilijke taak en je kunt snel en zonder gedoe beginnen
  • Vaak al mogelijk vanaf 16 jaar
  • Op je gemak achter je computer, smartphone of tablet

???? De nadelen

  • Beperkte verdiensten omdat er niet onbeperkt enquêtes zijn (schatting is 15 tot 20 euro per maand)

Nederlandse betrouwbare enquête sites

In Nederland hebben we meerdere platforms waar je enquêtes kunt invullen tegen een vergoeding. Maar welke zijn betrouwbaar?

Hieronder vind je de beste en meest betrouwbare Nederlandse enquête sites. Als je hier meedoet ben je ervan verzekerd dat je jouw geld of punten krijgt.

⚡️ De 3 beste enquête sites

  1. PanelClix
  2. I-Say
  3. Toluna

1. PanelClix

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PanelClix is één van de langst bestaande platforms in Nederland. Het is van het bedrijf EuroClix, het grootste spaarprogramma in Nederland en België.

Voorwaarden: minimaal 16 jaar

Gratis aanmelden bij PanelClix

2. I-Say

⭐️⭐️⭐️⭐️

I-Say is het Nederlandse onderdeel van het wereldwijde marktonderzoeksbedrijf Ipsos. Bij I-Say wordt gebruik gemaakt van een puntensysteem.

Voorwaarden: minimaal 16 jaar

Gratis aanmelden bij PanelClix

3. Toluna

⭐️⭐️⭐️⭐️

Toluna is van origine Amerikaans en heeft een losse, Nederlandse tak; Toluna Influencers. Het is een van de oudere enquête sites en absoluut betrouwbaar!

Voorwaarden: minimaal 16 jaar

Conclusie over geld verdienen met enquêtes

Als je op zoek bent naar een makkelijke en laagdrempelige manier om geld te verdienen dan is het invullen van betaalde enquetes dus een goede optie voor je. Een alternatief voor enquêtes zijn spaarprogramma’s.

Je hebt er geen speciale kennis of ervaring voor nodig. Je hoeft puur en alleen jouw mening te geven op vragen over producten en bedrijven.

mike-de-ruiter

Hallo met Mike!

Klik op mijn verhaal hoe ik meer dan 10.000 euro per maand genereer binnen 2 maanden