Geld verdienen met spaarprogramma’s

Zo kun je geld verdienen met spaarprogramma's

Je kan online op de meest eenvoudige manieren een extra zakcentje verdienen. Er zijn bijvoorbeeld tal van interessante spaarprogramma’s, waaronder Euroclix en MyClics.

De spaarprogramma’s bieden leden de kans om geld te verdienen door op reclames te klikken, deel te nemen aan enquêtes en speciale acties. Je kan vaak ook een game spelen en op die manier geld verdienen.

Je hebt weinig nodig om actief te kunnen worden op één of meerdere spaarprogramma websites. Je moet een computer en/of een smartphone tot je beschikking hebben en een mailadres.

Het kan even duren voordat je een leuk bedrag bij elkaar hebt gespaard, maar het is altijd lucratief en gemakkelijk.

Uitleg over online spaarprogramma’s

Je kan met een spaarprogramma proberen om een extra geldbedrag bij elkaar te sparen. Je kan dit doen door op de reclames te klikken die jij in de mail krijgt van het desbetreffende spaarprogramma.

De vergoeding voor zo’n klik is vaak minimaal, bijvoorbeeld een paar eurocent. Je kan ook aankopen doen in webshops en een cashback vergoeding krijgen.

Daarnaast staan er vaak enquêtes voor de leden klaar, die je kan invullen en waarvoor je punten krijgt.

Bij Euroclix is het zelfs mogelijk om mee te doen aan een loterij of te wedden op sportwedstrijden met de verdiende punten.

Je kan na verloop van tijd de punten inwisselen voor een geldbedrag. Normaliter is het minimale uitbetalingsbedrag 10 euro. Echter kan je meer geld voor je punten krijgen als je het totaal opspaart.

De adverteerders die reclames plaatsen op de site van spaarprogramma zorgen voor de financiën, zodat de leden een vergoeding kunnen krijgen. Vanzelfsprekend zal de webmaster van het spaarprogramma ook een flinke winst maken.

Wat kan ik per jaar verdienen met een spaarprogramma?

Je kan met een spaarprogramma geen enorme geldbedragen verdienen. Je moet het meer zien als een extra zakcentje dat je achter de hand hebt. Je krijgt een minimale vergoeding per klik op een reclamebanner.

Het ligt er ook maar net aan hoe actief jij bent. Vul je ook enquêtes in en doe jij mee met de spelletjes, dan kan je zomaar 100 euro per jaar verdienen.

Als je veel online shopt via het spaarprogramma, dan krijg je voortdurend een mooie cashback cadeau.

Het bedrag kan dan nog veel verder oplopen. Hoeveel je kan verdienen op jaarbasis ligt volledig aan jezelf. Aanmelden bij een spaarprogramma is volledig kosteloos en dat is natuurlijk ook wel zo prettig.

Tip: Extra emailadres aanmaken

Wij raden je aan om een extra en nieuw emailadres aan te maken, uitsluitend voor de online spaarprogramma’s. Je kan dan direct in de mail zien welke mails van de spaarprogramma’s zijn. Je mist nooit een kans om geld te verdienen.

Een emailadres kan je gratis aanmaken bij Gmail of Hotmail. Stel ook gelijk de notificaties op je smartphone in, zodat je direct weet wanneer je een mail krijgt.

Vul je profiel volledig aan

Als je een account bij een online spaarprogramma hebt aangemaakt dan kan je direct geld gaan verdienen. Het is slimmer om eerst even jouw profiel volledig in te vullen.

Je kan namelijk aangeven wat je interesses en hobby’s zijn. Dit zorgt er automatisch voor dat je meer gerichte mails van het spaarprogramma krijgt en ook meer geld kan verdienen.

Het beste spaarprogramma in 2020

Euroclix is al jarenlang het allerbeste online spaarprogramma en dat is in 2020 niet anders. Je kan relatief eenvoudig veel clix opsparen en inwisselen voor geld.

Het is bij Euroclix mogelijk om:

  1. Reclames aan te klikken
  2. Enquêtes in te vullen
  3. Games te spelen
  4. Cashback korting te ontvangen
  5. En nog veel meer.

Je kan ook maandelijks deelnemen aan de loterij en wekelijks draaien aan de Euroclix gokkast.

Daarnaast krijg je de kans om cashback te shoppen en clix in te zetten op sportwedstrijden.

mike-de-ruiter

Hallo met Mike!

Klik op mijn verhaal hoe ik meer dan 10.000 euro per maand genereer binnen 2 maanden