Nederlandse affiliate netwerken: Compleet overzicht

Affiliate marketing is één van de meest makkelijke manieren om online geld te verdienen. Om via deze methode geld te verdienen zul je jezelf eerst moeten aanmelden bij een of meerdere affiliate netwerken.

Affiliate marketing netwerken Nederland

Maar welke netwerken zijn er eigenlijk? In deze blog deel ik een volledig overzicht met affiliate marketing netwerken in Nederland gevestigd.

Alle netwerken, behalve Paypro, zijn gratis om aan deel te nemen: Meld je dus sowieso aan bij alle netwerken buiten Paypro zodat je een ruime keus hebt aan producten, shops en diensten om te promoten.

Overzicht affiliate netwerken

Daisycon

Daisycon is een van de bekendste- en grootste affiliate netwerken in Nederland. Het netwerk is tevens een van de langst bestaande. Daisycon focust zich met name op webshops en dienstverleners.

Het netwerk bied tevens kant en klare vergelijktools aan voor je website, bijvoorbeeld om energie prijzen te vergelijken.

Aanmelden bij Daisycon »

TradeTracker

TradeTracker is een ander groot en bekend affiliate netwerk. Qua campagne aanbod is TradeTracker vergelijkbaar met Daisycon.

Aanmelden bij TradeTracker »

CoolBlue

CoolBlue is één van de meest bekende webwinkels in Nederland. En jij kunt deze webshop promoten en profiteren van de grote naamsbekendheid!

CoolBlue heeft een eigen affiliateprogramma waar je jezelf kunt aanmelden en vervolgens alle producten binnen de CoolBlue webshop kunt promoten. Een groot voordeel van CoolBlue promoten is dat je commissies verdient over alle aankopen van de klant die je doorstuurt en niet alleen het specifieke product wat je promoot.

Aanmelden bij CoolBlue »

Bol.com

Ook Bol.com heeft een eigen affiliate programma. Net als CoolBlue profiteer je met het promoten van Bol.com van de grote naamsbekendheid van de winkel. Daarnaast heeft het promoten van Bol nog een groot voordeel: De webshop heeft praktisch alle producten in haar webshop (meer dan een miljoen!). Voor iedere website of blog zit er wel een passend product bij dus.

Aanmelden bij Bol.com »

AWIN

AWIN is het grootste affiliate marketing netwerk wereldwijd. Het is een samenvoeging van meerdere Europese netwerken waaronder het Nederlandse M4N en Zanox. Het netwerk focust zich op grotere merken, webshops en dienstverleners.

Aanmelden bij AWIN »

TradeDoubler

Eén van de eerste internationale affiliate netwerken was TradeDoubler en vandaag de dag zijn ze nog steeds actief. TradeDoubler werkt met de echt grote jongens zoals ING, Philips, T-Mobile, Accor Hotels en meer.

Aanmelden bij TradeDoubler »

Wehkamp

Ooit begonnen als postorderbedrijf en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse webshops: Wehkamp. Ook Wehkamp heeft een in-house affiliate programma waarmee je de volledige collectie kunt promoten.

Aanmelden bij Wehkamp »

FamilyBlend

Het FamilyBlend affiliate netwerk richt zich volledig op jonge gezinnen en (aanstaande) moeders. De adverteerders binnen dit netwerk zijn de bekendere namen rondom baby- en kinderproducten zoals Prénatal, Pampers en Nutricia.

Aanmelden bij FamilyBlend »

NetDirect van Online Marketing Groep (OMG)

NetDirect is het affiliatenetwerk van OMG. De hoofdfocus bij NetDirect ligt op het genereren van leads, klanten en abonnees voor dagbladen en magazines in diverse thema’s.

Aanmelden bij NetDirect »

1 gedachte over “Nederlandse affiliate netwerken: Compleet overzicht”

Plaats een reactie