Snel geld verdienen: 15 manieren

In geldnood of wil je gewoon snel geld verdienen zodat je een extraatje hebt dit weekend?

Lekker bezig! In dat geval is dit artikel voor jou. Ik deel namelijk 15 super makkelijke manieren om snel aan extra geld te komen.

En het mooie is dat je het meeste makkelijk vanuit huis kunt doen zonder veel moeite.

Snel geld verdienen: 15 makkelijke manieren

Enquêtes invullen voor geld

Enquetes invullen is één van de snelste manieren om aan extra geld te komen. Bedrijven willen constant weten hoe consumenten en de markt over producten en diensten denkt. Het is geen vetpot maar je kunt wel snel aan de 100+ euro per maand komen.

Betrouwbare enquete sites zijn iSay en PanelClix.

Doe mee met spaarprogramma’s

Ook spaarprogramma’s kunnen je snel extra geld opleveren. Je krijgt via deze sites betaald voor het deelnemen aan acties, invullen van prijsvragen en cashback shopping. Het aanbrengen van leden is een manier om snel aan een hoog saldo te komen.

Lijkt je dit wat?

Meld je dan aan voor de volgende 3 spaarprogramma’s om 3 x een aanmeldbonus te scoren:

 1. EuroClix
 2. SpaarActief
 3. Klikjezakgeld

Start een blog of website

Een eigen blog of website beginnen kan ook een manier zijn om snel geld te verdienen. Je kunt binnen een uur een prima basis voor je blog opzetten. Als je vervolgens 2 tot 4 artikelen publiceert zijn er al mogelijkheden om geld te verdienen:

 • Verkoop linkjes in je blogs
 • Verkoop advertentieplekken
 • Affiliate marketing

Begin met Affiliate Marketing

Affiliate marketing noemde ik hierboven al. Met affiliate marketing ben je een tussenpersoon tussen klant en bedrijf. Door klanten via jouw persoonlijke linkjes door te sturen krijg jij vervolgens betaald als deze een aankoop doen.

Het is momenteel een van de meest populaire verdienmodellen op internet. Meer weten? Lees hier hoe en wat.

Schrijf teksten voor geld

Teksten schrijven voor geld is ook een manier om snel geld te verdienen: Er is een GROTE vraag naar teksten en vrijwel iedereen die zichzelf als tekstschrijver aanbied scoort snel klanten hiervoor.

De prijs voor teksten loopt erg uiteen en is met name afhankelijk van je ervaring. Als je jezelf via bv. Sitedeals aanbied voor 1 a 2 cent per woord heb je gegarandeerd snel opdrachten.

Teksten vertalen voor geld

Ook vertalingen zijn momenteel erg populair. Spreek je een 2e of 3e taal dan kun je jezelf aanbieden als vertaler tussen Nederlands en de andere talen.

Websites voor vertaalopdrachten zijn o.a. Fairlingo

Verkoop spullen via Marktplaats

Iedereen heeft wel spullen die hij/zij niet meer gebruikt en meestal ergens weggestopt liggen. Zonde!

Ze nemen niet alleen onnodig ruimte in beslag maar kunnen je ook nog leuk extra geld opleveren. Bied deze spullen aan op Marktplaats en zet ze om in geld!

Oude telefoons verkopen

Waarom de meeste mensen al hun oude toestellen als ‘reserve’ bewaren weet ik niet, maar het kost je indirect geld: Oude telefoons zijn namelijk altijd geld waard!

Of je verkoopt ze aan een nieuwe eigenaar via Marktplaats en anders kun je ze kwijt aan bedrijven welke toestellen opkopen om de materialen te recyclen.

Verkoop boeken die je niet meer leest

Heb je boeken waar je niet meer naar omkijkt? Er is vast een ander die het boek graag wilt hebben.

Via Bol.com en Marktplaats kun je jouw boeken snel verkopen aan een nieuwe lezer!

Wordt een Virtual Assistant

Een virtual assistant is iemand die zzp’ers en ondernemers ondersteunt met de simpelere maar tijdrovende taken. Er is veel vraag naar en je kunt al snel 25 euro of meer per uur verdienen. Er zijn zelfs virtuele assistants die 60+ per uur rekenen: geld en kansen genoeg dus.

Taken die virtual assistants onder andere doen:

 • Administratie
 • Telefoon beantwoorden
 • E-mails beantwoorden
 • Teksten schrijven en aanpassen
 • Proeflezen
 • Afspraken maken en plannen

Bied bijles aan in een vak waar je goed in bent

Ben je in een bepaald vak (erg) goed? Dan is jouw kennis geld waard. Start met bijles geven aan leerlingen en studenten die een bepaald vak sneller of beter willen leren. Bijles betaalt al snel 10 euro of meer per uur dus zeker de moeite.

Start een YouTube kanaal

Een YouTube kanaal starten kan ook snel geld binnenbrengen: YouTube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld en mensen brengen hier massaal tijd door.

Je hoeft ook heus niet te gaan vloggen of super professionele video’s te maken. Ga bijvoorbeeld producten of websites reviewen en gebruik je affiliate linkje om mensen door te sturen en er zo geld aan te verdienen!

Laat honden voor anderen uit

Honden uitlaten voor geld: Het kan!

Denk aan ouderen die niet meer zo goed ter been zijn of mensen welke een drukker leven hebben waardoor er niet altijd tijd is voor de hond. Deze groepen betalen je graag 5 a 10 euro om een halfuur met de hond te gaan wandelen.

En wees eerlijk: Er zijn vervelendere manieren om geld te verdienen 😉

Verhuur je auto via speciale sites

Heb je een auto maar gebruik je deze niet dagelijks? Dan is het een idee om je aan te melden bij onder andere SnappCar. Via deze site kun je jouw auto delen en betaald krijgen als iemand deze van je ‘leent’.

Start als chauffeur voor bijvoorbeeld Uber

Een andere optie is om voor diensten als Uber of Lyft als chauffeur te gaan rijden. Je wordt dan een soort privé taxi en krijgt betaald per rit die je rijdt.

Start een videocursus

Een videocursus klinkt misschien spectaculairder dan het in werkelijkheid is: Als je kennis hebt over onderwerp X of Y is het een idee om dit op te nemen als videocursus. Vergelijkbaar met bijles kun je hier de nodige info delen met anderen tegen betaling.

Een voordeel ten opzichte van bijles is dat je niet per deelnemer de deur uit hoeft en er ook geen tijd in te steken. Zo pak je nog eens passief geld ook!

Weet jij nog methodes om snel aan geld te komen?

Deel ze in de reacties, dan zet ik hem erbij! 🙂

Plaats een reactie