Veel geld verdienen: Hoe doe je dat?

De meeste mensen zouden graag veel geld verdienen: Met geld kun je kopen wat je wilt en bijna al je dromen waarmaken.

Toch weten veel mensen helaas niet hoe je dit kunt of moet doen. Het grootste deel denkt dat dit alleen mogelijk is met een carrière maar niets is minder waar.

Waarschijnlijk vraag jij jezelf ook af hoe je veel geld kunt verdienen, anders kwam je niet op dit artikel terecht 🙂

Veel mogelijkheden met internet

Met alle mogelijkheden die het internet tegenwoordig bied is veel geld verdienen zeker mogelijk. Hoe snel je dit gaat waarmaken hangt van verschillende factoren af:

 1. Hoeveel geld wil je er in investeren?
 2. Hoeveel tijd wil je er per week aan besteden?

Deze twee punten zijn belangrijk. Als je zonder investering wilt beginnen is het nog steeds mogelijk om veel geld te verdienen maar zal het je meer tijd gaan kosten.

Wil je wél geld investeren? Dan zul je een hoop tijd kunnen besparen omdat je geld voor je laat werken.

Wil je én geld investeren én er veel tijd instoppen? Dan zul je merken dat je snel als een raket zult gaan en de mogelijkheden zijn eindeloos. 😉

Wat je ook kiest, de belangrijkste stap is dat je actie gaat ondernemen.

Hoe kan ik veel geld verdienen via internet?

Als je veel geld wilt verdienen met het internet is het belangrijk om meerdere inkomstenbronnen op te zetten. We noemen dit ook wel assets.

Assets zijn bezittingen welke jou iedere maand of jaar opnieuw geld opleveren (winst). Voorbeelden van assets zijn:

 • Beleggingen
 • Vastgoed
 • Digitaal vastgoed zoals websites en domeinnamen
 • Aandelen

Tip: Als je veel geld wilt verdienen is het belangrijk om een ‘geld mindset’ te hebben. Lees hier 10 lessen uit het boek ‘Rich Dad Poor Dad’ voor het krijgen van een geld mindset.

Online assets opbouwen

Zoals ik al aangaf zijn er tal van manieren om online veel geld te verdienen. Als je serieus hiermee bent en kapitaal voor lange termijn wilt opbouwen gebruik je verschillende manieren.

De volgende methodes zijn meer dan prima om mee te beginnen. Dit zijn ook de methodes welke de grootste kans van slagen hebben en waar je zelf voor een groot deel controle over hebt.

Vanuit deze methodes kun je combineren en verder uitbreiden. Stap voor stap zul je steeds meer geld verdienen.

Met deze 3 methodes kun je veel geld verdienen met internet

Digitaal vastgoed: (affiliate) websites

Affiliate sites zijn een ideale manier om online geld te verdienen. Het bouwen en onderhouden is geen grote opgave en wanneer je website goed loopt en inkomsten heeft kun je snel schalen naar meer websites.

Stel je eens voor dat je over een jaar 10 websites hebt welke per stuk zo’n 500 euro per maand opleveren. Dat betekent dat je iedere maand opnieuw 5000 euro verdiend!

Eigen (digitale) producten

Eigen producten verkopen is een prima te combineren met affiliate marketing. Maar het kan ook een alternatief voor affiliate zijn.

Met eigen producten heb je de grootste marge, zeker als je digitale producten maakt. Hierbij heb je meestal eenmalig werk en geen productiekosten terwijl je het product kunt blijven verkopen.

Ideeën voor eigen producten zijn:

 1. Ebooks
 2. Video tutorials / cursussen
 3. Stappenplannen

Beleggen

Beleggen is een traditionele maar nog steeds interessante manier om (veel) geld te verdienen. Tegenwoordig kun je via internet in oneindig veel bedrijven en andere zaken beleggen.

Vooral beleggen via KNAB is interessant: Hier is een instap van slechts 100 euro per maand al mogelijk. Je kunt vervolgens kiezen hoe risicovol je wilt beleggen. Dit is onderverdeeld in 4 groepen:

 1. Defensief (weinig risico)
 2. Neutraal (normaal risico)
 3. Offensief (groter risico)
 4. Zeer offensief (erg risicovol)

Uiteraard geldt hierbij: Hoe hoger het risico hoe hoger de beloningen en winsten zijn. Wees wel verantwoordelijk met je beleggingen en investeer alleen wat je kunt missen.

Wat mijn keuze zou zijn om veel geld te verdienen

Zelf zou ik vol inzetten op een combinatie van affiliate sites en eigen digitale producten. Hiermee heb je zelf nog een stuk controle over de resultaten die je haalt en kun je ook zelfstandig schakelen als dat nodig is.

Als je niet weet hoe je hiermee moet beginnen raad ik je aan om de Affiliate Marketing Revolutie te bekijken. Hierin wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je een winstgevende affiliate site maakt.

 

Plaats een reactie