Wie is Jacko Meijaard? Is hij betrouwbaar of een oplichter?

Als je op deze pagina bent uitgekomen vraag je jezelf waarschijnlijk af ‘Wie is Jacko Meijaard en is hij betrouwbaar?’.

Grote kans heb je een van zijn trainingen of websites bezocht en ben je nu nieuwsgierig of het allemaal klopt wat hij zegt. Ik ga je vandaag meer vertellen over deze internet ondernemer 🙂

Lees snel verder!

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard op vakantie terwijl hij geld verdiend via internetJacko is een jongeman van 28 jaar (geboortedatum: 14-02-1991) en is bekend als internet ondernemer. Jacko komt uit Yerseke in Zeeland en is een echte nuchtere zeelander.

Hij heeft onder andere in het AD gestaan dankzij het succes van zijn producten en bedrijven.

In plaats van een opleiding volgen en afronden en vervolgens voor een baas te gaan werken heeft Jacko een iets ander pad bewandeld. Hij besloot om na 1 jaar met zijn opleiding te stoppen en fulltime te gaan ondernemen via internet. En niet zonder succes..

Zijn bekendste product is de Affiliate Marketing Revolutie waarmee hij anderen helpt om via het internet met affiliate marketing een eigen business op te zetten.

En dat slaat aan: Zijn community heeft al meer dan 6000 leden!

Ik heb laatst trouwens een Affiliate Marketing Revolutie review geschreven. Vind je wellicht ook leuk en interessant om even te lezen! 😉

Internet Succes Gids

Zijn eigen website is de Internet Succes Gids. Hier deelt hij zijn ervaringen en inzichten rondom affiliate marketing. Onder deze website draait- en verkoopt hij ook zijn ‘Affiliate Marketing Revolutie‘ product.

Maar.. Het is niet alleen zijn website en product wat hem zo succesvol maakt. Hij heeft namelijk ook het grootste affiliate marketing forum van Nederland in beheer. Dit is het Internet Succes Gids forum.

Toegang tot dit forum krijg je standaard als je zijn Affiliate Marketing Revolutie koopt. En dat is zeker geen slechte deal:

Je krijgt voor een eenmalig bedrag van 47 euro dit product (een video cursus over het opzetten van affiliate sites) + onbeperkt toegang tot dit forum. Alleen al de toegang tot het forum is deze 47 euro waard.

Op dit forum delen experts uit het vak inzichten, tips en andere handige informatie én kun je contact hebben met gelijkgestemden: Anderen die ook aan hun affiliate marketing avontuur zijn begonnen.

Als je zelf met affiliate marketing wilt beginnen of al begonnen bent is dit dus goud waard. Als je ergens vastloopt kun je niet alleen Jacko zelf om hulp vragen maar heb je ook een volledig forum tot je beschikking.

De Affiliate Marketing Revolutie

Dit is de videotraining van Jacko welke ik net al eerder heb genoemd. In deze training laat Jacko je stap voor stap zien hoe je een succesvolle en winstgevende affiliate website bouwt.

Je kunt zeg maar over Jacko’s schouder meekijken en zijn stappen letterlijk kopiëren/nadoen. Makkelijker kan het niet..

Affiliate Marketing Revolutie ervaring

Mijn ervaring met de Affiliate marketing revolutie is erg positief. Als je zelf graag een inkomen via internet wilt opzetten, via affiliate marketing, dan is dit wat je nodig hebt.

In de video’s wordt duidelijk uitgelegd wat en hoe je iets moet doen. en wat je juist niet moet doen.

En het gaat niet alleen over het bouwen van een affiliate website. Je ontdekt er ook:

  • Hoe je aan goede teksten en content voor je website komt
  • Hoe je website gevonden wordt in Google
  • Hoe je maximaal resultaat haalt met affiliate sites

Zoals ik al aangaf kost het je eenmalig een bedrag vn 47 euro voor onbeperkte toegang. Dat betekent dus wanneer je jouw eerste site hebt gebouwd je deze formule kunt blijven herhalen voor nieuwe sites. Zo vaak en zo lang als je zelf wilt.

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Dit is een vraag die velen zich zullen stellen. Jij misschien ook wel.

Zeker omdat Jacko een van de velen online coaches is en niet iedereen is even betrouwbaar in dit gebied.

Om je kort en concreet antwoord te geven: Ja, Jacko is uiterst betrouwbaar.

En dat wordt onderbouwd door het feit dat al meer dan 6000 mensen zijn product hebben gekocht. Welke ook allemaal toegang actief zijn op het forum. Als er iets niet goed is aan het product zou het daar klachten regenen. En ook op andere fora.

Daarnaast is Jacko in 2018 geïnterviewd door het AD over zijn succes. Je kunt er vanuit gaan dat een krant voor zo’n interview uitgebreid onderzoek doet naar de betrouwbaarheid van iemand alvorens ze deze interviewen.

Een mooie uitspraak uit dit interview:

Loondienst is niets voor mij. Moet je vragen aan je baas of je naar de tandarts mag. Verschrikkelijk!

En daar slaat hij spijkers met koppen. Vrijheid als zelfstandige is heerlijk en ik raad het jou ook aan.

Twijfel niet langer en ga werken met Jacko

Dit is een van de beste investeringen die je kunt doen dit jaar. Met zijn hulp lukt het je gegarandeerd om een inkomen via internet op te zetten.

Als je met Jacko gaat werken:

  1. Zul je snel(ler) succesvol zijn en geld verdienen via internet
  2. Ontdek je methodes en formules die werken en hoef je niet alles zelf uit te zoeken
  3. Heb je altijd zijn hulp + de community achter de hand als je ergens niet uitkomt

Je kunt via deze pagina direct meedoen met de Affiliate Marketing Revolutie.

Blijkt het toch niets voor jou te zijn? Dan is er een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Alhoewel ik je kan garanderen dat dit wél iets voor je is 😉

 

Plaats een reactie